Kucharz, Pracownik Zaplecza Michendorf, Niemcy

HRC/1910/0092Zum Weiher 44, 14552 Michendorf04.10.2019

Gastamo Job Service

+48 14 635 15 20info@gastamo.pl

Hotel Kavalierhaus – Betreiber GmbH poszukuje 2 pracowników na stanowiska: Kucharz, pracownik zaplecza

Numer referencyjny:

HRC/1910/0092

Miejsce pracy:

Zum Weiher 44, 14552 Michendorf

Data rozpoczęcia pracy:

Od zaraz

Wymagania:

  • komunikatywna znajomość j. niemieckiego
  • doświadczenie na danym stanowisku
  • wykształcenie gastronomiczne w przypadku kucharza
  • umiejętność pracy w zespole
  • dokładność i odpowiedzialne podejście do postawionych zadań

Oferujemy:

  • umowę o pracę z niemieckim pracodawcą, na niemieckich warunkach
  • WYNAGRODZENIE: Kucharz: 1800 – 2000 euro brutto, Pomywacz: 1600 – 1700 euro brutto
  • zapewnione darmowe zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych
  • zapewnione darmowe wyżywienie
  • wsparcie naszych konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia

Administratorem Twoich danych osobowych pozyskanych w procesie rekrutacyjnym jest Gastamo Job Service z siedzibą w Tarnowie, ul. Słowackiego 33-37, 33-100. Z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych można skontaktować używając adresu: rodo@gastamo.pl Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji (podstawa prawna: art. 22¹ § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. c. Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016 r. Rozporządzenia RODO w ramach realizacji obowiązku prawnego ciążącego na administratorze danych). Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Czas przechowywania danych: powierzone dane osobowe będą przechowywane do czasu prowadzonej rekrutacji. Przewidywane kategorie odbiorców danych: osoby zajmujące się rekrutacją i kadra decydująca o zatrudnieniu. Przysługujące prawa: prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych dotyczących swojej osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.