Kucharz Wängle, Austria

HRC/2002/0541Holz 1a, 6610 Wängle20.02.2020

Gastamo Job Service

+48 14 635 15 20info@gastamo.pl

Austriacki hotel Naturhotel LechLiffe poszukuje pracowników do swojej restauracji na stanowisko Kucharz/Kucharka

Numer referencyjny:

HRC/2002/0541

Miejsce pracy:

Holz 1a, 6610 Wängle

Data rozpoczęcia pracy:

Od zaraz

Wymagania:

  •  komunikatywna znajomość j. niemieckiego
  •  mile widziane doświadczenie w pracy na tym stanowisku w Austrii
  •  gotowość i niezawodność
  •  umiejętność pracy w zespole
  •  wykształcenie kierunkowe mile widziane

Oferujemy:

  •  umowę o pracę z austriackim pracodawcą, na austriackich warunkach
  •  WYNAGRODZENIE: ok.2000 euro brutto
  •  praca w wymiarze 6 dni w tygodniu (50 godzin tyg.)
  •  zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę (pokój jednoosobowy z prysznicem i łazienką)
  •  praca w hotelu położonym w Tyrolu
  •  wsparcie naszych konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia

Administratorem Twoich danych osobowych pozyskanych w procesie rekrutacyjnym jest Gastamo Job Service z siedzibą w Tarnowie, ul. Słowackiego 33-37, 33-100. Z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych można skontaktować używając adresu: rodo@gastamo.pl Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji (podstawa prawna: art. 22¹ § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. c. Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016 r. Rozporządzenia RODO w ramach realizacji obowiązku prawnego ciążącego na administratorze danych). Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Czas przechowywania danych: powierzone dane osobowe będą przechowywane do czasu prowadzonej rekrutacji. Przewidywane kategorie odbiorców danych: osoby zajmujące się rekrutacją i kadra decydująca o zatrudnieniu. Przysługujące prawa: prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych dotyczących swojej osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.