Technolog Żywności, Technolog Mleczarstwa Neubeckum, Niemcy

HRC/1910/007459269 Neubeckum04.10.2019

Gastamo Job Service

+48 14 635 15 20info@gastamo.pl

Niemiecka firma produkcyjna poszukuje pracowników na stanowisko Technolog żywności/ Technolog mleczarstwa.

Numer referencyjny:

HRC/1910/0074

Miejsce pracy:

59269 Neubeckum

Data rozpoczęcia pracy:

Od zaraz

Wymagania:

  • bardzo dobra znajomość j. niemieckiego
  • wykształcenie wyższe (technologia żywności, inżynieria procesowa; dodatkowym atutem będzie kierunek związany z mleczarstwem)
  • doświadczenie w branży mleczarskiej lub produkcji napojów
  • bardzo dobra znajomość zagadnień dotyczących technologii żywności
  • gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
  • odpowiedzialność, umiejętność pracy w zespole

Oferujemy:

  • umowę o pracę z niemieckim pracodawcą, na niemieckich warunkach
  • WYNAGRODZENIE: 2800 euro netto
  • wsparcie naszych konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia

Administratorem Twoich danych osobowych pozyskanych w procesie rekrutacyjnym jest Gastamo Job Service z siedzibą w Tarnowie, ul. Słowackiego 33-37, 33-100. Z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych można skontaktować używając adresu: rodo@gastamo.pl Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji (podstawa prawna: art. 22¹ § 1 kodeksu pracy w zw. z art. 6 ust. 1 lit. c. Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016 r. Rozporządzenia RODO w ramach realizacji obowiązku prawnego ciążącego na administratorze danych). Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Czas przechowywania danych: powierzone dane osobowe będą przechowywane do czasu prowadzonej rekrutacji. Przewidywane kategorie odbiorców danych: osoby zajmujące się rekrutacją i kadra decydująca o zatrudnieniu. Przysługujące prawa: prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych dotyczących swojej osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.